Profi Production AB

Svensktillverkade skogsmaskiner med hög produktivitet och driftsäkerhet. Kontakta oss gärna för mer information om vår maskin Profi 54.

Hög produktivitet och driftsäkerhet med Profi 54

Profi Production AB är en skogsmaskintillverkare som tillverkar och säljer Profi 54. En liten och smidig skördare som bjuder på kraften och stabiliteten som en större maskin, detta med hög produktivitet och driftsäkerhet.

Lätt

En lätt maskin underlättar arbetet i skogen oerhört och Profi 54 väger endast 14-16000kg beroende på utrustning.

Stabil

Maskinen står mycket stadigt tack vare låsning av midjeled och boggielådor. Kranen har en mycket låg tyngdpunkt och att kranen är placerad bakom framaxeln gör den stabil i oländig terräng.

Produktiv

Med en kraftfull fyrcylindrig AGCO-motor, arbetshydraulikpump på 190cc och ett väl avvägt hydraulsystem är Profi 54 en produktiv och bränslesnål maskin för ägaren.

Om oss

Vi som köpte Profipro Oy och numera är ägare av PPAB har alla varit entrepenörer i egna företag eller medlemmar i familjeföretag inom skogsbruk. Tillsammans har vi över 80års erfarenhet av det mekaniserade skogsbruket.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss gärna för frågor och mötesbokning.

 

Följ oss på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Click here to Troubleshoot.
Profi Production ab levererar inte bara Profi 54 skördare,här har vi  en MTG 6 ,ett chassie för Borrprospektering,Geoelectric Oy som är vår kund i Finland har vi ”custombyggt” denna skapelse!Image attachmentImage attachment

Profi Production ab levererar inte bara Profi 54 skördare,här har vi en MTG 6 ,ett chassie för Borrprospektering,Geoelectric Oy som är vår kund i Finland har vi ”custombyggt” denna skapelse! ... Läs merSe mindre

12 månader sedan

Video image

Här är en video när Bongelihej överraskar oss på Elmia Wood 2022 😀💪

youtu.be/rSOwSFyBZYU
... Läs merSe mindre

12 månader sedan

Kommentera på Facebook

Video image

Nya Kesla 24RH-3 ... Läs merSe mindre

12 månader sedan

Kommentera på Facebook

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss